Pekelné Agony v příběhovém traileru
Agony Novinka Pekelné Agony v příběhovém traileru

Pekelné Agony v příběhovém traileru

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Krev, brutality a nahota. Nic pro slabé povahy!

Reklama

Madmind Studio zveřejnilo nový trailer z nadcházejícího survival hororu Agony, který vyjde již 29. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nové video má za úkol seznámit nás s příběhem a ukázat nám, že Agony bude plné krve, brutality a nahoty.

Agony je psychologický survival horor, který se prezentuje hodně zajímavou atmosférou. Za projektem stojí polské nezávislé studio Madmind, které je složeno z bývalých vývojářů z CD Projektu a Ubisoftu.

Agony se hraje z pohledu první osoby a vypravíme se v něm do hlubin pekla, kde se vžijeme do týrané duše. Nepamatujete si na svou minulost a budete se snažit najít cestu z pekla. Postupně si budete osvojovat schopnosti a sílit. Časem dokážete ovládat jiné lidi a slabší démony. Rychle zjistíte, že jedinou cestou z pekla je jakási bohyně. Důležitý bude průzkum nepřátelského prostředí a interakce s ostatními dušemi.

Bohužel hra musela nedávno projít cenzurou, aby neobdržela moc vysoký rating, v takovém případě by se nemohla na konzolích prodávat. Pro PC hráče máme ale dobrou zprávu, ti si budou moci stáhnout volitelný patch, jenž cenzuru odstraní. U konzolí to není možné z důvodu technického a právního hlediska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama