Perfektní singleplayerová kampaň v MechWarrior 5: Mercenaries si žádá čas
MechWarrior 5: Mercenaries Novinka Perfektní singleplayerová kampaň v MechWarrior 5: Mercenaries si žádá čas

Perfektní singleplayerová kampaň v MechWarrior 5: Mercenaries si žádá čas

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Odklad. Do kokpitu bojového mechu usedneme až v roce 2019.

Reklama

Šestnáct let čekáme na pořádnou příběhovou kampaň pro jednoho hráče v sérii MechWarrior. Naposledy jsme si jí v kůži pilota bojového mechu užili v MechWarrior 4: Mercenaries, ale to se psal rok 2002. Já osobně nejvíce vzpomínám na MechWarrior 2, ale to už je přes 20 let! Připravovaný MechWarrior 5: Mercenaries chce navázat na úspěch svých předchůdců a přinést plnohodnotnou singleplayerovou kampaň. Její příprava si ale žádá čas.

V letošním roce si MechWarrior 5: Mercenaries nezahrajeme. Prezident studia Piranha Games oznámil odklad. Tvůrci si berou více času, aby vytvořili perfektní singleplayerovou kampaň. Z toho důvodu máme s pátým dílem počítat v roce 2019. Přesnější datum se dozvíme 1. prosince na MechConu v kanadském Vancoveru, kde bude k dispozici demo. V tento měsíc měl titul původně vyjít.

MechWarrior 5: Mercenaries je ve vývoji pro PC. Kromě kampaně pro jednoho hráče se pochlubí kooperací pro čtyři a podporou modifikací přes Steam Workshop. Příběh se soustředí na rok 3015. Lidstvo kolonizovalo rozsáhlé oblasti vesmíru. Jednoho dne se ale plán zhroutil, ze stínů vystoupil nový zrádce, jenž zapříčinil další dlouhou a brutální válku. V pořadí již třetí válce se ke slovu opět dostanou ničivé zbraně v podobě hrozivých BattleMechů. Tyto obrovské bojové stroje pilotující elitní vojáci zvaní jako MechWarrior. Mají takovou sílu, že mohou zničit celá města. My se staneme jedním z těchto pilotů. Budeme naprostým zelenáčem, který má vše před sebou. Rozhodneme se, k jaké frakci se přidáme, což ovlivní také to, jakého mecha budeme ovládat. Samotná válka bude plná taktických rozhodnutí. Autoři věří, že singleplayerová kampaň bude vzrušující a pohlcující.

Připomeňme si nedávný teaser trailer zaměřený na destrukci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama