Persona 3 Reload a Persona 5 Tactica předčasně oznámeny
Persona 3 Reload Novinka Persona 3 Reload a Persona 5 Tactica předčasně oznámeny

Persona 3 Reload a Persona 5 Tactica předčasně oznámeny

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Instagramový účet Atlusu omylem zveřejnil trailery na obě hry.

Reklama

Už nějakou dobu se spekuluje o dvou hrách ze série Persona, nyní však došlo na předčasné oznámení. Oba tituly se zřejmě měly objevit až v neděli na Xbox Showcase, instagramový účet společnosti Atlus však trailery zveřejnil už dnes. Po pár minutách byly samozřejmě smazány, ale co se jednou na internetu objeví, to už jen tak nezmizí. Obě ukázky jsou tak stále k dispozici skrz jiné účty, které si pořídily nahrávku.

První hrou je Persona 3 Reload, již delší dobu spekulovaný remake třetího dílu, který graficky velmi připomíná Personu 5. Vyjde na začátku příštího roku, míří na PC, Xbox One a Xbox Series X|S, už v den vydání má být k dispozici ve službě Game Pass.

Druhým titulem je pak Persona 5 Tactica. Jde o spin-off s postavami z pátého dílu, jehož tahové souboje jsou ale založené na mapě s políčky, jako to známe například z XCOMu. Hra vyjde 17. listopadu, míří na PC, Xbox One a Xbox Series X|S. Stejně jako remake trojky bude v den vydání dostupná v Game Passu.

Ani u jedné hry nejsou uvedeny konzole PlayStation, ale je dost pravděpodobné, že i na ně tituly dorazí. Jejich absence je pravděpodobně způsobena tím, že jde o trailery pro prezentaci Xboxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama