Persona oslaví 25 let a láká na sedm projektů
Persona 5 Novinka Persona oslaví 25 let a láká na sedm projektů

Persona oslaví 25 let a láká na sedm projektů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC PlayStation Vita Vita

Dočkáme se oznámení šestého dílu?

Reklama

Persona je série, která je tu s námi už mnoho let, kdy se jedná o spin-off značky Shin Megami Tensei, který během let nabral velkou popularitu i mimo Japonsko.

Sérii se pak nedávno povedlo překonat hranici 15 miliónů celkově prodaných jednotek, kdy autoři jako odměnu připravili speciální oslavu, která se uskuteční v rámci oslav 25. výročí a bude trvat celý rok, přičemž během ní se fanoušci mohou těšit na různé novinky, eventy a další.

Key art od Šigenori Soedžimy
Key art od Šigenori Soedžimy

Společně s tím byla také spuštěna oficiální stránka, která láká na odhalení celkově sedmi projektů, kdy první bude představen letos v září, zatímco poslední během podzimu 2022.

Aktuálně tedy můžeme spekulovat nad tím, jakých projektů se dočkáme, kdy na mysl přichází například mobilní titul Code Name: X (o něm si můžete přečíst zde) či nějaké anime. Radost by pak pravděpodobně nejvíce udělal remake/remaster prvních třech dílů, které by dorazily na nové platformy, případně port pětky na PC. Ve hře by ovšem mohl být i šestý díl, jelikož už to bude 5 let od vydání pátého.

Tak snad se alespoň jedna predikce naplní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama