PES 2011: čerstvé detaily, trailer + screeny
Pro Evolution Soccer Novinka PES 2011: čerstvé detaily, trailer + screeny

PES 2011: čerstvé detaily, trailer + screeny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Po určité době mlčení a útržkovitých informací se konečně s Pro Evolution Soccer 2011 roztrhl pytel a obšťastnil nás nadílkou informací, novým trailerem i čerstvými screenshoty ze hry.

Reklama

Jednou z novinek, která mý prý hodně změnit způsob, jakým hrajeme fotbal, je funkce Total Control, jenž je napojena na zbrusu nový systém měřidla síly. To znamená hlavně to, že síla, přesnost a směrování každé přihrávky bude v mnohém záviset na tom, jak budete s měřidlem síly nakládat. Do letošního ročníku se dostala i všestranná kontrola míče, díky které můžete napojit na sebe několik triků a obejít tak i několik obránců najednou.

Inovací prošla i línie obrany a jejich inteligence, která nyní i těm nejlepších útočníkům nic nedaruje. Nejlépe je to vidět v traileru níže. Konami pak představilo i nový mód Stadium Edit, díky němuž si hráči budou moci vytvořit své vlastní unikátní stadióny pro domácí zápasy.

Jako třešničku na dortu pak Konami slibuje přes 1000 nových animací, které udělají podívanou ještě o kus realističtější.

Pro Evolution Soccer 2011 vyjde v listopadu letošního roku na všechny myslitelné platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama