PES 2012: Dvě dema a jejich datum vydání
Pro Evolution Soccer Novinka PES 2012: Dvě dema a jejich datum vydání

PES 2012: Dvě dema a jejich datum vydání

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Ne jedno, ale rovnou dvě dema potěší milovníky fotbalového simulátoru od Konami, jak slíbil vydavatel.

Reklama

První demo dorazí pozítří, tedy 24.srpna letošního roku, a bude se jednat o ždibec hry z preview verze, tudíž nic z finální verze hry. Nicméně si hráči budou moci vyzkoušet mnoho funkcí z Teammate Control a pocítit na vlastní kůži vylepšený systém Active AI.

K dispozici bude šest týmů – Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S. C Napoli, Santos FC a C.A. Panarol, jež proti sobě stanou v desetiminutových zápasech. Jako bonus zde naleznete také tréninkový systém Challenge Training

Druhé demo už bude reprezentovat plnou způsobilost titulu a dočkáme se jej během září. Opět si užijeme desetiminutové zápasy, tentokrát se ale vžijeme do botasek klubů Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America a Sport Club Internacional.

„Hodně jsme mluvili o vychytávkách nového ročníku a nyní chceme, aby si to fanoušci vyzkoušeli sami,“ řekl Jon Murphy, vedoucí projektu v Evropě. „Opravdu si ceníme podpory a pomoci komunity a tato dvě dema jsou tu, aby si hráči uvědomili, jak nám pomohli s vývojem titulu.“

Obě demoverze budou ke stažení pro PC, PS3 a Xbox360. Plná hra k nám dorazí 14.října letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360, 28.října pro PS2 a PSP a nakonec 4.listopadu pro Nintendo Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama