PES 2017 se chce přiblížit reálnému fotbalu
Novinka PES 2017 se chce přiblížit reálnému fotbalu

PES 2017 se chce přiblížit reálnému fotbalu

Michal Burian

Michal Burian

19

Co Konami u letošního ročníku slibuje?

Reklama

Konami zveřejnilo dva nové screenshoty z Pro Evolution Soccer 2017 a slibuje, že letošní díl bude lepší než jeho předchůdce. Zatím ale nevíme, zda PC verze bude vycházet z aktuálních konzolí nebo z minulé generace. Doufejme v první případ.

PES 2017 se pochlubí reálnějšími pohyby hráčů, kdy každý fotbalista bude jinak ovládat míč, a přesnějšími přihrávky díky reálnému chování míče a intuitivnější ovládání. Přihrávky bude ovlivňovat rychlost a další faktory. Vylepšení se dočkají také samotní fotbalisté, včetně brankářů. Všichni se budou chovat reálnějším dojmem, dopomohou tomu stovky nových animací. Hráč navíc získá kompletní kontrolu nad svým týmem, okamžitě budete moci změnit útok na obranu a hráči na vaší strategii budou hned reagovat. Zvolit si budete moci kupříkladu i populární Tiki-taka, kterým se prezentovala Barcelona se svými hvězdami a Bayern Mnichov.

Umělá inteligence bude adaptivní, AI se bude učit od vás a podle toho se chovat. Celkovému zážitku přispějí i propracovanější přímé kopy, kdy budete mít kontrolu nad obrannou strategií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama