Pět únorových her v Xbox Live Gold
Novinka Pět únorových her v Xbox Live Gold

Pět únorových her v Xbox Live Gold

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Cena předplatného se avšak zvyšuje.

Reklama

Měsíc únor se nezadržitelně blíží a s ním i nová nabídka her zdarma v rámci předplatného Xbox Live Gold. Tentokrát se dočkáme pěti her. Můžeme se tak těšit na nejnovější přírůstek do slavné série Gears of War, tedy Gears 5, hororovou klasiku Resident Evil, nádherný a nápaditý svět ve hře Dandara: Trials of Fear Edition, dobrodružství známého archeologa v Indiana Jones a Emperor's Tomb a zajímavou akční střílečku Lost Planet 2.

Všichni předplatitelé služby Xbox Live Gold, ale také předplatitelé Xbox Game Pass Ultimate, budou mít tyto hry zdarma ke stažení, a to na konzolích Xbox One a Xbox Series X|S. Jednotlivé tituly budou v rámci předplatného k dispozici:

  • Gears 5 - od 1. do 28. února
  • Resident Evil - od 1. do 28. února
  • Dandara: Trials of Fear Edition - od 16. února do 15. března
  • Indiana Jones and the Emperor’s Tomb - od 1. do 15. února
  • Lost Planet 2 - od 16. do 28. února

Spolu s oznámením nových her zdarma pro měsíc únor bylo oznámeno navýšení ceny za předplatné Xbox Live Gold. Pokud si službu předplácíte na celý rok, nemělo by dojít k navýšení ceny. Pokud si ovšem službu předplácíte měsíčně, či čtvrtletně, budete si muset připlatit. Cena za měsíční předplatné se zvýší o 1 americký dolar ( okolo 22 korun) a za tříměsíční předplatné o 5 amerických dolarů ( okolo 108 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama