Phantom Doctrine je špionážní tahovka z období studené války
Phantom Doctrine Novinka Phantom Doctrine je špionážní tahovka z období studené války

Phantom Doctrine je špionážní tahovka z období studené války

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

XCOM z Polska s příběhem z pohledu KGB a CIA.

Reklama

V sousedním Polsku začíná vznikat stále více zajímavých her, o kterých se mluví po celém světě. Po úspěchu Zaklínače od CD Projektu RED chtějí svou chvilku slávy zažít i zaměstnanci nezávislého studia CreativeForge Games, autoři Hard Westu a vesmírné real-time strategie Ancient Space. Nově chystají taktickou tahovou strategii se špionáží z období studené války. Ta nese jméno Phantom Doctrine a vyjde již 14. srpna letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One za 39,99€.

Mnozí přirovnávají Phantom Doctrine k XCOMu z Polska. Může za to hlavně příklon k taktice v tahovém provedení. Ve hře povedete tajnou organizaci The Cabal, jež bojuje proti globálnímu spiknutí toužícím ovládnout svět na vrcholu studené války. Operace budete provádět hezky potichu s celou řadou agentů. Mezitím získáte a vycvičíte agenty, budete vyřešovat případy, hledat důkazy/dokumenty, zkoumat nové technologie a vyslýchat a vymývat mozky nepřátelům.

Příběhová singleplayerová kampaň nabídne přes 40 hodin hraní a dvě různá pozadí. Vychutnáte si příběh z pohledu KGB nebo CIA. Poté se můžete vrhnout do online multiplayerových bitev jeden na jednoho nebo si zahrát kampaň znovu v New Game Plus módu s novými možnostmi. Za soundtrackem stojí oceňovaný Marcin Przybylowicz, složil hudbu pro Zaklínače 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama