Redfall Novinka Phil Spencer se omlouvá za Redfall a slibuje nápravu

Phil Spencer se omlouvá za Redfall a slibuje nápravu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

42
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Sám hru hodnotí jako zklamání.

Reklama

Šéf Xboxu Phil Spencer se v podcastu Kinda Funny vyjádřil k nově vydané akci Redfall, která se měla zařadit mezi nejvýraznější exkluzivity Microsoftu první poloviny letošního roku. Hra se ale dočkala chladného přijetí a v recenzích sbírá na AAA hru od uznávaného studia nečekaně nízká hodnocení.

Phil Spencer prozradil, že pro něj není nic těžšího, než zklamat Xbox komunitu. Sám hodnotí Redfall jako zklamání a pokusí se z tohoto neúspěchu poučit. Kromě celkového přijetí hry, které zůstalo za očekáváním, zmiňuje také kauzu okolo frameratu. Ačkoli se v minulosti mluvilo o tom, že hra na Xboxu Series X/S poběží na 60 fps, tak se aktuální verze může pochlubit pouze režimem, který nabízí hraní ve 30 fps.

Šéf Xboxu potvrdil, že vývojáři v současnosti pracují na aktualizaci, která umožní hraní ve slíbených 60 fps. Kromě frameratu se má studio Arkane Austin v budoucnu zaměřit na další úpravy a vylepšení, které by aktuální stav měly alespoň částečně napravit. Spencer přitom zmínil hry jako Sea of Thieves nebo Grounded, které se po vydání dočkaly velké podpory a řady vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama