Phoning Home - osamocený robot musí přežít na neznámé planetě
Novinka Phoning Home - osamocený robot musí přežít na neznámé planetě

Phoning Home - osamocený robot musí přežít na neznámé planetě

Faldmen

Faldmen

3

První trailer vyšel již vice než před rokem, kdy nám vývojáři z ION LANDS představili hru Phoning Home skrze Steam Greenlight.

Reklama

Čeká nás dobrodružná výprava v těle mladého robota jménem ION, který ztroskotal na neznámé planetě při hledání zdrojů přírodního bohatství. Po havárii zjistíme, že tato planeta je přesně to, co jsme hledali. Planeta může vyřešit problémy se zdroji na mateřské planetě. Naše loď je však kompletně zničená a nemáme prostředky k tomu, abychom si zavolali pomoc. V ten moment nezbývá nic jiného než prozkoumat tuto nebezpečnou planetu téměř na vlastní pěst. Společnost nám bude dělat pouze umělá inteligence naší lodi.

Po nějaké době naštěstí narazíme na „ANI“, ženskou mobilní servisní jednotku, která je stejně jako my ztracená a zmatená. Jelikož je ANI servisní robot, je naší jedinou nadějí na návrat, a tak se k nám připojí, čímž se její ochrana stává naší hlavní prioritou.

Vývojáři nám slibují rozlehlou krajinu s realistickými efekty, kde se podíváme od kaňonů přes vulkány, pouště a oceány až do zasněžených hor. „Přežít“ budeme muset drsné teplotní podmínky a počasí. Hratelnost by měla obsahovat jak průzkum, tak i logické hádanky a akční momenty. Pro lepší zážitek bychom měli mít možnost tvorby portálů a různých vylepšení z nalezených zdrojů. Objevovat bychom měli také pozůstatky mimozemských civilizací, kdy budeme dešifrovat jejich jazyk a obnovovat svou technologii. Těšit se prý máme i na nádherný soundtrack.

Koho tato dobrodružná výprava nadchla, ať si poznačí do kalendáře datum vydání 7. února. To hra vyjde na Steamu pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama