Pilgrims je novou hříčkou od Amanity
Novinka Pilgrims je novou hříčkou od Amanity

Pilgrims je novou hříčkou od Amanity

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Linux Linux Windows PC Apple iOS Apple Mac

Drobná pohádková hra je již ke stažení z mnoha služeb.

Reklama

České studio Amanita Design dnes vydalo svoji jedenáctou hříčku Pilgrims. Jedná se o malou pohádkově laděnou a pohodovou hru, která byla pro počítače s operačními systémy Windows, MacOS a Linux vydána na Steamu, Humble Bundle Store, Itchi a GOGu. Hra je také součástí služby Apple Arcade. Rozcestník na všechny verze zde.

Cena je na všech platformách stejná: 4,99 EUR (cca 130,-). Pilgrims je dobrodružná, ručně kreslená a pohádkově laděná karetní mini hra navržená pro několikeré dohrání (jedno přitom zabere obecně mezi čtvrt až půlhodinkou), při nichž se snažíte splnit všech 45 herních odměn. Hra je podle platformy jen 250-350 MB veliká a je v češtině.

 

Pilgrims je novou hříčkou od Amanity

 

Slovy tvůrců je Pilgrims „hravá dobrodružná hra. Vydejte se na toulku po pohádkovém světě, poznejte nové přátele a sami rozhodněte o tom, jak to s nimi a s celým tímhle malým královstvím dopadne”.

 

A její přednosti?

  • Hravost: K řešení problémů můžete využít desítky předmětů a čtyři unikátní postavy, aniž by vás hra neustále vedla za ruku. Různé situace mají několik různých řešení.
  • Znovuhratelnost: Máte dohráno? Zkuste to znovu a jinak! Dokážete vyzobat všech 45 odměn?
  • Rukodělnost: Stovky unikátních animací a zvukových efektů dohromady vytváří nespočet humorných a často nečekaných scének.
  • Originální hudba: skladatel Tomáš Dvořák (Floex) je zpět se svým mixem živých nástrojů a organické elektroniky. Doplňují ho hosté na kytaru či basklarinet.

 

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qxHrjrpE4dg[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama