Pillars of Eternity II: Deadfire u nás vydá Cenega
Pillars of Eternity 2 Novinka Pillars of Eternity II: Deadfire u nás vydá Cenega

Pillars of Eternity II: Deadfire u nás vydá Cenega

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Bohužel bez české lokalizace. Ta už se zřejmě nestihla.

Reklama

Společnost Cenega Czech navázala distribuční spolupráci s vydavatelstvím THQ Nordic a bude mít v České republice a na Slovensku na starost připravované hry spadající pod tuto firmu (krom Metra: Exodus, to má stále Playman). Prvním titulem je očekávané RPG Pillars of Eternity II: Deadfire od Obsidian Entertainment. To vstoupí do prodeje již 8. května letošního roku pro PC, Mac a Linux. Pro PS4, Xbox One a Switch vyjde hra později.

„Pusťte se do pronásledování nevyzpytatelného boha napříč mořem i souší v pokračování cenami ověnčeného RPG Pillars of Eternity. Staňte se kapitánem lodi na nebezpečné objevitelské výpravě napříč rozlehlým a dosud neobjeveným souostrovím jménem Deadfire. Podvolte si okolní svět a prozkoumávejte hlubiny nekonečných možností, včetně detailních úprav postavy, naprosté svobody průzkumu a dalších významných voleb,“ láká tisková zpráva.

Kromě standardní verze Pillars of Eternity II: Deadfire bude také ve velmi omezeném počtu kusů dostupná speciální edice Pillars of Eternity II: Deadfire Obsidian Edition, která nabídne hru pro PC ve speciálním skládacím obalu, přebal speciální edice, dodatečný herní obsah (3 DLC a balíček Explorer´s Pack se speciálními herními předměty), mapu na plátně, pohledy s herní grafikou a exkluzivní zápisník.

Těšíte se na Pillars of Eternity II: Deadfire? Nezapomeňte si hru předobjednat v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama