Pillars of Eternity si zahrají konzolisté v kompletní edici
Obsidian Novinka Pillars of Eternity si zahrají konzolisté v kompletní edici

Pillars of Eternity si zahrají konzolisté v kompletní edici

Michal Burian

Michal Burian

10

V srpnu vyjde klasické akční RPG od Obsidianu na PlayStation 4 a Xbox One v kompletní edici.

Reklama

Před několika desítkami minut oznámila společnost Paradox Interactive příchod Cities: Skylines na PlayStation 4. Následné oznámení udělá radost všem majitelům konzolí současné generace. Na PS4 a Xbox One totiž míří klasické akční RPG Pillars of Eternity od Obsidian Entertainment. Na konzole tenhle oceňovaný a dobře hodnocený titul dorazí 29. srpna letošního roku v kompletní edice.

Pillars of Eternity: Complete Edition pro PS4 a Xbox One zahrne základní hru a dvoudílnou expanzi The White March.

Pillars of Enternity je stylem old-school RPG, které se prezentuje jako duchovní nástupce klasik Icewind Dale a Baldur’s Gate. Na PC, Mac a Linux titul vyšel již v březnu 2015 a v naší recenzi získal 9/10 za slušný příběh, zajímavé vedlejší úkoly, celkovou náročnost, možnosti a volby, tvorbu postavy, systém DaD a za příjemnou grafiku s výborným soundtrackem. Při hraní nás potrápilo časté načítání, laxní společníci, přihlouplá umělá inteligence a menší bugy/nedostatky.

Zahraniční novináři měli možnost si minulý týden na E3 zahrát krátkou ukázku z PS4 verze. Redaktor Kotaku prozradil, že má Pillars of Eternity na konzolích nové uživatelské rozhraní, ve kterém se rychle zorientoval, a nedělalo mu problémy. Velikost textů na obrazovce je podle jeho slov dostatečná, ale vývojáři musejí ještě zapracovat na odezvě. Čas od času si všiml viditelných lagů - dvě až tři sekundy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama