Pirátské Assassin’s Creed 4 bude otevřenější a svobodnější
Novinka Pirátské Assassin’s Creed 4 bude otevřenější a svobodnější

Pirátské Assassin’s Creed 4 bude otevřenější a svobodnější

Michal Burian

Michal Burian

24

Hlavní scénárista se dušuje, že hráči budou mít mnoho možností v nadcházejícím akčním Assassin’s Creed IV s podtitulem Black Flag.

Reklama

Darby McDevitt, hlavní scénárista v Ubisoftu, se v rozhovoru se serverem Polygon nechal slyšet, že Assassin’s Creed IV: Black Flag nabídne mnohem otevřenější a svobodnější hratelnost. Taková prý v sérii AC ještě nebyla.

To se ostatně shoduje s dřívějším prohlášením Ubisoftu, když jsme četli, že pirátské Black Flag má hráče lákat na rozsáhlejší svět. Konkrétně se máme dočkat 50 velkých lokalit v Karibiku, včetně tří rozlehlých měst a obrovské námořní plochy k prozkoumání. Těšit se můžete na skryté zátoky plné pašeráků, menší rybářské vesnice, kde naleznete vedlejší mise a upgrady, bohaté plantáže s piráty nebo tradiční pevnosti a např. i mayské ruiny. Každopádně námořní mise mají tvořit zhruba necelou polovinu kampaně.

Kromě toho McDevitt odhalil detaily o hlavním hrdinovi. Edward Kenway je ženatý muž, jeho motivací je zbohatnout a ukázat, že je dobrý manžel. V jeho životě ale nebude jediná žena...

Black Flag je naplánované na 31. října ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Zároveň s uvedením nových konzolí se na trhu objeví také verze pro PS4 a nový Xbox.

Více se o Assassin’s Creed 4: Black Flag dočtete v našem předešlém zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama