Pistole, motorovky, krev, násilí... To všechno nás čeká v Resident Evil 7
Resident Evil 7 Novinka Pistole, motorovky, krev, násilí... To všechno nás čeká v Resident Evil 7

Pistole, motorovky, krev, násilí... To všechno nás čeká v Resident Evil 7

Jan Kalný

Jan Kalný

24

Ratingová společnost ESRB ohodnotila Resident Evil 7. Roztrhání těla motorovou pilou je jen jedna z mála věcí, co ve hře zažijeme.

Reklama

Resident Evil 7 se k nám pomalu blíží. Hra sice vychází až 24. ledna příštího roku, ale videa, obrázky a nové informace se k nám dostávají pořád.

Ratingová společnost ESRB krátce na svém webu uvedla Resident Evil 7 a jeho rating, který odhalil základní detaily příběhu i to, co nás během hry čeká. Capcom poté požádal o stažení, čemuž ESRB vyhověla, a pracuje se na novém datu, kdy bude rating opět uveden.

Pro Polygon se ale společnost nechala slyšet, že všechno v původním ratingu bylo správné a kompletní a zde si můžete přečíst celý text. Krátkou část s příběhem jsme vložili zvlášť a do spoileru.

„Z pohledu první osoby prozkoumává hráč prostředí a využívá pistole, brokovnice, plamenomety, výbušniny a motorové pily k zabíjení mutantů. Souboje jsou doprovázeny realistickou střelbou, křiky z bolesti a přehnané efekty cákanců krve. Jak se hráč posouvá příběhem, cut-scény mohou ukazovat intenzivní násilí: paže roztrhána motorovou pilou; noha na úrovni kolene amputována lopatou; probodnutí tváře lopatou. Některé části hry také vyobrazují znetvořená těla s ukázanými vnitřnostmi. Slova jako "ku*va" a "do haj*lu" se objevují v dialozích.”

„Resident Evil 7 je hororovou survival hrou, ve které se hráč vžije do role Ethana, člověka, který hledá svou ztracenou manželku v opuštěném sídle.”

Jak už bylo řečeno, hra vyjde 24. ledna, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama