PixARK spojí Minecraft a ARK: Survival Evolved
Novinka PixARK spojí Minecraft a ARK: Survival Evolved

PixARK spojí Minecraft a ARK: Survival Evolved

Michal Burian

Michal Burian

5

Skupina hráčů se probudí na tajuplném ostrově. Aby přežili, musí lovit, pěstovat plodiny, budovat přístřešky a dávat si pozor na dinosaury.

Reklama

Napadlo vás někdy spojit kostičkový svět Minecraftu a survival onlinovku ARK: Survival Evolved? Pokud ne, tak se vám nedivím. Vývojáře ze společnosti Snail Games to ale napadlo a postavili na tom svůj připravovaný open-world sandbox survival titul PixARK, jenž si najde cestu na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

PixARK se od ARK: Survival Evolved nebude moc lišit. Skupina hráčů se probudí na tajuplném ostrově. Aby přežili, musí lovit, pěstovat plodiny a budovat přístřešky, které je ochrání před dinosaury, přírodními riziky a potenciálními nepřátelskými hráči. S využitím dovedností a přírodních zdrojů musíte zkrotit nebo zabít bludná stvoření a naučit se cestovat mezi světy, abyste odhalili tajemství, které tento ostrov obklopují.

PixARK nabídne singleplayerové i online multiplayerové přežívání v nebezpečné světě. Tvůrci připravují více než 100 dinosaurů a dalších tvorů, které půjdou zkrotit a osedlat. Samozřejmostí je postupný progres vaší postavy a možnost si hrdinu přizpůsobit, stejně tak procedurálně generovaný svět a questy, aby každé dobrodružství bylo jiné.

V březnu letošního roku PixARK vstoupí do předběžného přístupu na Steamu a do Preview programu na Xboxu One. Později bude hra k dispozici i na PlayStationu 4 a Nintendu Switch, autoři to chtějí stihnout ještě v letošním roce a poté prodávat hru nejen digitálně, ale také ve fyzické podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama