Plán rozšiřování a vývojáři PC verze Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider Novinka Plán rozšiřování a vývojáři PC verze Shadow of the Tomb Raider

Plán rozšiřování a vývojáři PC verze Shadow of the Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dodatečné balíčky budou vycházet od října 2018 do dubna 2019.

Reklama

V pátek bylo konečně detailněji představeno nové dobrodružství archeoložky Lary Croft. Shadow of the Tomb Raider se prezentoval CGI trailerem, který dal jasně najevo, že opět půjde o akční podívanou, tentokrát v džungli, kde si hlavní hrdinka bude hrát na Predátora. Postupně se o Shadow of the Tomb Raider dozvíme další detaily. Většinu z nich pro vás sepisujeme do preview. V této novince se zaměříme na plán rozšiřování a kdo má na starost PC verzi.

Jak již víme, Shadow of the Tomb Raider čeká sedm dodatečný balíčků, které budou vycházet od října 2018 do dubna 2019. Každé zahrne nový příběh, novou vedlejší misi, novou výzvu v hrobce, novou zbraň, nové oblečení a nový skill. První Challenge Tomb představí novou kooperaci. Ještě předtím ale čeká hru několik prezentací. V květnu nám bude představen vývojový tým. V červnu se Shadow of the Tomb Raider ukáže na E3 v Los Angeles. V červenci potom na ComicConu a v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, kde uvidíme gameplay trailer.

Z pohledu PC hráčů se nic nemění. PC verzi má opět na starost studio Nixxes Software, které připravovalo i PC verze her Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider nebo Deus Ex: Mankind Divided. Nixxes Software spolupracují nejen s Eidos Montreal, kteří vedou vývoj společně s Crystal Dynamics, ale také se společností Nvidia. Experti Nvidie pomáhají integrovat do hry pokročilé herní technologie. Věnované úsilí má maximalizovat výkon 10. řady grafických karet NVIDIA GeForce GTX v Shadow of the Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte tričko.

Plán rozšiřování a vývojáři PC verze Shadow of the Tomb Raider

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama