PlanetSide 2 má na kontě světový rekord za nejvíce hráčů
Planetside 2 Novinka PlanetSide 2 má na kontě světový rekord za nejvíce hráčů

PlanetSide 2 má na kontě světový rekord za nejvíce hráčů

Jan Kalný

Jan Kalný

13

Přesný název zní "nejvíce hráčů online v jedné FPS bitvě". Stačí si prostě představit hodně hráčů, kteří se navzájem zabíjejí. A tím "hodně" je myšleno vážně hodně.

Reklama

O PlanetSide 2 určitě každý slyšel. Někdo možná hrál nebo pořád hraje. Nedávno se Sony Online Entertainment spojilo s portálem PlanetSide Battles aby zajistili nový rekord. Konkrétně tedy v počtu hráčů online, kteří se navzájem zabíjeli v jedné velké masivní bitvě mezi všemi třemi stranami, které ve hře jsou.

Předchozím držitele rekordu byla hra Man vs. Machine s počtem 999 hráčů. Zatímco tedy Man vs. Machine brečí někde v rohu, PlanetSide 2 se pěkně usmívá a od 24. ledna se honosí číslem 1158. Což je opravdu hodně. Podle producenta Davida Careyho byl navíc původním držitelem první PlanetSide.

„Jsme vážně nadšeni, že jsme rekord konečně díky PlanetSide 2 získali oficiálně zpátky. Jsou to skutečně hráči, kteří definují naší hru. Cchtěli bychom jim pogratulovat za to, co dokázali a zároveň poděkovat, že dělají z PlanetSide 2 přesně takový zážitek, jaký to má být.”

A my to hře jenom přejeme a uvidíme, jestli do budoucna trhne hra i nějaký ten další rekord. Pokud se do toho vloží PS4 verze, která je aktuálně v uzavřené betě, je možné všechno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama