Platformovka The Pedestrian na PlayStationu do konce ledna
Článek Platformovka The Pedestrian na PlayStationu do konce ledna

Platformovka The Pedestrian na PlayStationu do konce ledna

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Později se dočkají i majitelé Xboxů a Switche.

Reklama

Lidé ze Skookum Arts vydali na začátku minulého roku na PC velice zajímavou 2,5D platformovku s názvem The Pedestrian, jejíž koncept je vskutku nápaditý a zároveň i vlastně docela roztomilý.

Hrajete totiž za malého panáčka, přičemž s ním procházíte krásným dynamickým 3D světem, avšak pouze v rámci různých značek, jenž v tomto prostředí naleznete.

Abyste následně mohli pokračovat dopředu, budete občas muset tyto značky přeskládávat a vytvářet různé cesty. Do toho navíc hraje velice příjemná hudba, která dotváří atmosféru rozvernosti.

My bohužel tento titul nerecenzovali, avšak na serveru Metacritic mu svítí krásných 81 bodů ze 100 od recenzentů, zatímco hodnocení uživatel bylo zprůměrováno na 7,5 bodů z 10.

Autoři se nicméně rozhodli, že tuto svou záležitost vydají i na konzole, kdy už před nějakou dobou bylo oznámeno, že se jako první dočkají majitelé konzolí PlayStation, přesněji PlayStation 4 a PlayStation 5, avšak se nevědělo, kdy přesně.

To je nicméně již minulostí, jelikož došlo k oznámení přesného data vydání pro tyto dvě konzole, které bylo nastaveno na 29. ledna 2021, což je skutečně příhodné datum, jelikož to je přesně rok od vydání hry na PC.

Pokud však patříte k majitelům Xboxu One, Xboxu Series X/S či Nintenda Switch, tak rozhodně zoufat nemusíte, jelikož i tyto platformy se dočkají, jen to bude o trochu později. Kdy přesně to bude, to se teprve oznámí.

Každopádně jestli vás titul oslovil, můžete si ho již nyní koupit na Steamu, kde naleznete i bezplatné demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama