Svědomitým chodcem v The Pedestrian
Novinka Svědomitým chodcem v The Pedestrian

Svědomitým chodcem v The Pedestrian

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Panáček lapený ve světě cedulek a cedulí v nápadité logické hře.

Reklama

The Pedestrian je nová 2,5D logická plošinovka z bočního pohledu, v níž hrajete za chodce, který stále kráčí a kráčí a kráčí mezi úrovněmi v podobě různých cedulí vtipně umístěných do rozmanitých lokací našeho světa. Vaším úkolem je spojit a sestavit cedule tak, aby v nich mohl váš chodící panáček vesele vykračovat stále dál a dál. Hru vytvořilo malé čtyřčlenné studio Skookum Arts z amerického Ohia během posledních sedmi let, protože se vývoji učili za pochodu prakticky zcela od píky. Jedno kompletní dohrání zabere průměrně 5-8 hodin.

 

Svědomitým chodcem v The Pedestrian

 

Hra nemá nic společného se slavným sci-fi románem stejného jména od Raye Bradburyho z roku 1951, podobnost jména je čistě náhodná. The Pedestrian obsahuje celkem 7 úrovní/lokací, od úvodního skladiště, přes podzemku, centrum města, univerzitu, předměstí, střechy domů až po speciální finálovou epizodu, v níž hra kombinuje rozmanité lokace od tunelů až po vrcholky mrakodrapů. Pokud byste se někde zasekli, tak tvůrci natočili video průvodce všemi levely.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dLzHwweCn_8&feature=emb_logo[/embed]

 

The Pedestrian si vyšlápl na PC, Macy a Linux, přičemž na Steamu s menší slevou aktuálně stojí 15,11 EUR (cca 380,-). A pokud si chcete tuto zajímavou logickou hříčku napřed otestovat, jistě vezmete zavděk demoverzí pro všechny tři platformy, která má kolem 200 MB, obsahuje úvodní tutoriálové cedule a trvá kolem 10 minut. Plná hra na pevném disku pak zabere kolem 800 MB. Chodecna Steamu bezvýhradně kladné ohlasy!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama