Playground Games nabírají 177 nových zaměstnanců
Novinka Playground Games nabírají 177 nových zaměstnanců

Playground Games nabírají 177 nových zaměstnanců

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Ve vývoji mají mít hned tři hry.

Reklama

Společnost Microsoft v posledních měsících investovala značné finance do svých studií. Koupila několik nových týmů, včetně uznávaného britského celku Playground Games, který stojí za velmi úspěšnou sérií Forza Horizon.

Playground Games chtějí v budoucnu dokázat mnohem víc. Z toho důvodu založili druhou kancelář a nabírají 177 nových zaměstnanců, kteří se budou podílet na nových projektech. Mezi nimi bude určitě nová Forza Horizon, stejně tak ale neoznámené AAA RPG v otevřeném světě. Spekulace hovoří o vzkříšení série Fable. Zároveň měli v Playground Games dostat zelenou k vývoji zbrusu nové značky.

Jak vidno, Playground Games se stává důležitou součástí Microsoftu a v nadcházejících letech se od nich můžeme těšit na spoustu her. Microsoft navíc vybudoval úplně nové studio. Jmenuje se The Initiative, sídlí v Santa Monice a je pod vedením bývalého šéfa vývoje série Tomb Raider, Darrella Gallaghera. Darrell si měl pod svá křídla vzít i některé tvůrce God of War ze sousedního studia Sony. V popisku Initiative stojí, že chtějí vytvářet inovativní příběhové hry.

Aby byla novinka kompletní, je vhodné zmínit další nákupy Microsoftu. Po Playground Games společnost koupila Undead Labs (State of Decay 2), Compulsion Games (We Happy Few) a Ninja Theory (Hellblade: Senua’s Sacrifice).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama