PlayStation 4 tituly budou na PSN stát stejně jako na Xbox One
Novinka PlayStation 4 tituly budou na PSN stát stejně jako na Xbox One

PlayStation 4 tituly budou na PSN stát stejně jako na Xbox One

Daniel Mazura

Daniel Mazura

47

Těsně před uvedením PS4 na evropský trh se ceny srovnaly.

Reklama

Sony se povedlo vyjednat s EA a Ubisoftem stejné cenové podmínky pro uživatele PSN, jako mají hráči na Xbox One. Původně o osm liber dražší digitální kopie her na PSN nakonec spadly na stejnou cenovou hladinu jako jejich bratři na Xboxu.

Rozdílné podmínky v prvé řadě zapříčinily různé cenové sazby, které platí pro online služby Microsoftu a Sony. Distributor potom cenu určil bez ohledu na jiné sazby na obou platformách.

I přes dohodu o rovné cenové politice si ale stále někteří zákazníci stěžují. Vadí jim, že jsou digitální kopie ve srovnání s krabicovými verzemi až nemístně drahé. Považte sami, za FIFU 14 dáte na Amazonu 47 liber, zatímco na PSN zaplatíte bez jednoho centu 55 liber – za to může samozřejmě libovůle obchodníka, který má možnost určit koncovou cenu sám.

Assassin's Creed 4 nově stojí 54,99 liber na PSN - stejně jako na Xbox One. FIFA 14. Battlefield 4, Madden NFL 25, NBA Live 14 a Need for Speed: Rivals jsou za 54,99 liber a Just Dance 2014 za 39,99 liber.

Na české ceny PS4 her na Store zatím vůbec nekoukejte, tam totiž FIFA 14, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts nebo NFS: Rivals vyjde na 1799 Kč. Knack pak na 1599 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama