Playstation 4 vs. Xbox ONE aneb Jak to vidí SKUTEČNÝ hráč (satira)
Blogy čtenářů Článek Playstation 4 vs. Xbox ONE aneb Jak to vidí SKUTEČNÝ hráč (satira)

Playstation 4 vs. Xbox ONE aneb Jak to vidí SKUTEČNÝ hráč (satira)

Jan Kalný

Jan Kalný

A naopak, jak vidí pohled těchto dvou významných a vlivných firem SKUTEČNÝ hráč?

Reklama

A naopak, jak vidí pohled těchto dvou významných a vlivných firem SKUTEČNÝ hráč?

Podobá se to příběhu Adama a Evy. Adam, tedy PS4 je daleko lepší v téměř všech směrech a tak není divu, že se od něho Eva, tedy XOne, dokáže k lecčemu "překecat", což má za následek, že je Eva prostě blbá. A proč je blbá? Bude to asi tím, že "má své potřeby" a potřebuje soukromí pro velmi dlouhé a intenzivní koukání na televizi. Narozdíl od Adama, který si dokáže užívat svého 'dlouhého' "života".

Zatímco co se Eva kouká na televizi již čtvrtým dnem, Adam stačil ulovit mnoho nových evolučních rysů a získal tak na vzhledu. Bohužel z Evy se více a více začal stávat VHS přehrávač, který časem zlenivěl, objevily se tuky a po pár měsících nabral "nového" vzhledu a zkulatěl.

Díky E3 jsme se o velmi očekávaném H... Assassin's Creed 4 (pravděpodobně pecka roku) a o novém přírůstku do série hrané 'převážně' na X... PS4 - Killzone: Shadowfall a o netrpělivě očekávané pecce inFamous: Second Son. V tomto novém díle se vžijeme do kůže zkušeného Delsina Rowa ve službách starověkého Seattlu. Můžeme se těšit na napínavé bitvy, hromadu krve a hollywoodské skákací eventy. Co se tedy her týče tak toho zatím Xbox moc nepředvedl.

 

Co se týče designu, má Xbox opět nula bodů. Neexperimentoval s ničím novým a lepším, ba naoapak horším. Jak se říká: V jednoduchosti je síla. To ovšem neplatí o konzolích, a tak se Microsoft vytasil s naprto ničím - good work. Polovina konzole je víc o ničem než ta druhá. WOW! To je tak useless! Design nového PS4 snad oslnil vším, je skoro shodný s Bohem. Nedávno se tu dokonce objevily spekulace o různých odstínech case PS4. Nezlobte se na mě, ale tomu se říká podrážení nohou Xboxu, vlastně už tak zprzněné konzoli. Xbox zůstane věrný černé a bílé variantě a občasným tématickým potiskům, takže jde do kopru.

 

 

Asi nikoho nepřekvapí, že v bitvě ovladačů znatelně prohrál opět Xbox ONE. Ergonomicky řešené analogické páčky výborně řeší polohu prstů mutanta a díky svému tvaru ihned padne do koše.

Zajímavou featurkou u nového PS4 je také nová možnos "share". Sony totiž ohlásilo, že bude možnost sdílet obrázky a videa přímo z her. Jsem rád, že nezůstal omezený pouze na hry a zabádal i trošku do více sociálních vod, narozdíl od "forever-alone" Microsoftu a jeho úžasnou televizí.

Osvěžení se dočkal i interface, který je prostě lepší, a svžejší.

Nedávno SONY oznámilo, že hodlá zpoplatnit PS+ tento akt jsem si vyložil jako možný důkaz toho, že Eva se v tomto ohledu má lépe. Microsoft stejně zaostává za PS4, jelikož PS+ nabízí hned několik AAA he zdarma. No neberte to! Pokud se chystáte si pořizovat konzoli, doufám že si z tohoto článku něco vezmete, a to fakt, že XOne je prostě kravina a dost blbý vtip.

Jako pravý hráč jsem se v tomto článku spíše zaměřil na hry a objektivní kritiku. Výkon snad ani nemusím zmiňovat, obě konzole jsou skoro shodné, Microsoft má však mínusové body, díky tomu, že se mu na E3 nesekla žádná hra, protože na Xboxu neběželi. Což nemůžu tvrdit o konkurenci. Xbox ONE tedy vypadá jako špatná volba. Těším se na vás v již tak velice blbé Xbox komunitě!

Článek je myšlený jako satira!

Pardon, ale prostě jsem si to nemohl odpustit :D

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama