Novinka PlayStation hráče opět čeká akce Days of Play

PlayStation hráče opět čeká akce Days of Play

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

PlayStation hráči se mohou těšit na různé aktivity, slevy a odměny.

Reklama

PlayStation si pro své fanoušky opět připravil každoroční událost Days of Play, během které se letos uskuteční hned několik zajímavých akcí.

Jako první se můžete přihlásit k PlayStation Player Celebration.

V této akci budou mít zaregistrovaní uživatelé společný úkol, jímž je získat určitý počet trofejí a odehrát určitý počet her (hráči je musí hrát alespoň hodinu).

Akce se bude odehrávat po dobu tří týdnů od 18. května do 8. června, kdy každý týden představuje samostatnou etapu, v níž je třeba splnit následující:

  • Od 18. do 25. května - komunitní cíl: odehrát 2,4 miliónů her a získat 7,2 miliónů trofejí / bonusový cíl: odehrát 3 milióny her a získat 8,8 miliónů trofejí
  • Od 25. května do 1. června - komunitní cíl: odehrát 2,9 miliónů her a získat 8,5 miliónů trofejí / bonusový cíl: odehrát 3,6 miliónů her a získat 10,4 miliónů trofejí
  • Od 1. června do 8. června - komunitní cíl: odehrát 3 milióny her a získat 9 miliónů trofejí / bonusový cíl: odehrát 3,7 miliónů her a získat 11 miliónů trofejí

Když tyto cíle splní, dostanou jako odměnu různé PSN avatary či dynamická témata pro PS4. No a když se podaří splnit všechny cíle (bez těch bonusových), tak hráči dostanou navíc ještě dalšího bonusového avatara a téma.

Registrovat se můžete na těchto stránkách.

PlayStation hráče opět čeká akce Days of Play

Kromě toho se ještě můžete těšit na doprovodnou slevovou akci, která odstartuje později v tomto měsíci, kde výhodně zakoupíte různé tituly pro PlayStation 4 i PlayStation 5.

Také je připraven bezplatný online víkend, během něhož půjde hrát multiplayer u vámi vlastněných her bez potřeby předplatného PlayStation Plus.

PlayStation Blog navíc bude pořádat Share of the Week, kde na základě nějakého tématu mohou hráči sdílet své fotky z hraní. První téma bude odhaleno 14. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama