Začínají PlayStation slevy Days of Play
Novinka Začínají PlayStation slevy Days of Play

Začínají PlayStation slevy Days of Play

Xzone

Xzone

13

Death Stranding i PlayStation Plus za skvělou cenu

Reklama

Inzertní PR článek

Oblíbené jarní PlayStation slevy jsou tady. Letos v nabídce najdete tradiční Sony klasiky, ale i velmi čerstvé novinky. Například měsíc starou akci Predator: Hunting Grounds nyní pořídíte za 749 Kč (původně 999 Kč) a o měsíc starší Nioh 2 za 1299 Kč (původně 1699 Kč).

Hlavním lákadlem pro většinů hráču bude, jako každý rok, nákup zlevněného PlayStation Plus. Roční členství vás vyjde na krásných 999 Kč (místo 1599 Kč), za které získáte během roku 24 her, řadu exkluzivních slev na PS Store a samozřejmě možnost hrát na PS4 online hry.

Váhali jste, zda se vydat do bizarního světa Death Stranding od Hidea Kojimy? Nová cenovka 749 korun by vám mohla přemýšlení usnadnit. Za málo peněz získáte spoustu muziky a desítky hodin strávených v unikátní atmosférické krajině. Navíc s českými titulky jako bonus.

Pár týdnů před vydáním druhého dílu by také bylo dobré připomenout si události The Last of Us (za 399 Kč). Pokud vám tato kultovní záležitost doposud utíkala, tak si rozhodně doplňte herní vzdělání. Za stejnou cenu zakoupíte i poslední God of War. Strhující putování Krata a Atrea by si žádný majitel PS4 neměl nechat ujít. Obě hry obsahují české titulky.

Chybí vám v domácnosti druhý DualShock ovladač? V rámci aktuální akce najdete hned několik výhodných balíčku ovladače + hry (např. Dreams, Spider-man) za jednotnou cenu 1499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama