PlayStation Store je zpět
Novinka PlayStation Store je zpět

PlayStation Store je zpět

Michal Burian

Michal Burian

37

Po týdnech nicoty můžeme opět začít utrácet peníze na PSN <strong>+ nový obsah a problémy s přihlášením.</strong>

Reklama

Aktualizace: Pokud se budete snažit přihlásit do PlayStation Store, možná vás nemine chybová hláška "Extremely high traffic". Z vyjádření Sony se dočteme, že jejich servery nezvládají nápor hráčů. Vše se prý vyřeší, až se situace uklidní. "Dejte tomu pár hodin," vzkazuje Sony.

Původní zpráva

Radujte se, po více než měsíci je PlayStation Store zpět. Hackeři napadli PlayStation Network v dubnu a následně získali informace o registrovaných uživatelích. Společnost Sony PSN vypnula a začala s rekonstrukcí jeho infrastruktury, což bylo dokončeno před několika týdny a služba se vrátila, zatímco PS Store bylo offline až do dnešního dne.

PlayStation Network již nabízí spoustu nového obsahu, včetně her pro PS3 a PSP, PlayStation Minis, PlayStation Plus, PSone Classics, DLC a samozřejmě také demoverze.

Welcome Back nabídka v současné době není k dispozici, stejně jako druhý dárek - na měsíc PS+ zdarma. Podle dostupných informací je obsah v závěrečné fázi testování a bude k dispozici již brzy, alespoň to tvrdí Grace Chen, ředitel obchodu PlayStation Store, na oficiálním PlayStation blogu.

Na oficiálním PlayStation blogu naleznete výpis nového obsahu, včetně nových her, demoverzí apod.

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama