Filmy/Seriály Článek Plnokrevná upoutávka na snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Plnokrevná upoutávka na snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8

Další porce komiksu, tentokrát pod taktovkou režiséra série Evil Dead.

Reklama

Jestli jste si v nedávné době zašli do kina na snímek Spider-Man: Bez domova, přičemž jste vydrželi až do úplného konce, tak jste měli možnost zhlédnout první teaser na další očekávanou marvelovku - Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství.

A nyní je nám nabídnuta plnohodnotná ukázka, lákající na velké trikové "kejkle" (těmi se ostatně pyšnil i první díl) a pořádné hrátky s mnohovesmíry, které ve filmech načal už zmíněný Spider-Man. Kromě toho nebudou chybět různé nové postavy, jako je America Chavez v podání Xochitl Gomez, přičemž se možná ještě více bude propojovat s nedávnými seriály, jelikož dojde i na zlého Doctora Strange, který se objevil ve What If...?, ale i "upgradovanou" Wandu. A možná se objeví i trochu jiný Iron Man či Profesor X s tváří Patricka Stewarta.

Na materiálu se navíc i poměrně silně odráží zručnost režiséra Sama Raimiho (trilogie Spider-Man a série Evil Dead), což budí naděje, že se tentokrát dočkáme minimálně zajímavé "popcornové" podívané.

Česká premiéra je nastavena na 5. května.

Níže naleznete verzi s českým dabingem.

Pokud vás navíc komiksové látky zajímají, můžete zhlédnout Super Bowl Spot pro seriálového Moon Knighta s Oscarem Isaacem.

Ten si zase odbude premiéru na streamovací službě Disney+ (k nám dorazí v létě), a to už 30. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama