Po dohrání Spider-Mana si nastavíte denní dobu a počasí
Novinka Po dohrání Spider-Mana si nastavíte denní dobu a počasí

Po dohrání Spider-Mana si nastavíte denní dobu a počasí

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Abyste si mohli udělat pěkné screenshoty ve Photo módu.

Reklama

Nové a značně očekávané pavoučí dobrodružství si užijeme v otevřeném New Yorku, kde budeme z pohledu příběhu trávit několik týdnů (od října do listopadu) v kůži Petera Parkera, který chrání město před padouchy. Když zrovna nebudete plnit nějakou misi, budete mít volnost s možností se jen tak procházet nebo spíše skákat po ulicích a kochat se krásami nejlidnatějšího města Spojených států amerických. Vše je ale v rukou tvůrců, ti určují, při jaké denní době a počasí se to či ono odehrává, aby zachovali potřebnou atmosféru. Po dohrání příběhu to už neplatí.

Když Spider-Mana dohrajete, budete si moci nastavit denní dobu a počasí podle svého uvážení a prohlédnout si New York ve dne, v noci, za rozbřesku atd. Tyhle možnosti budou ve hře především kvůli Photo módu, prostřednictvím něhož si uděláte krásné screenshoty.

Pokud se Spider-Mana nemůžete dočkat, tak Insomniac Games předvedli E3 demo v živém vysílání, kde vidíme pohyb po městě s plněním hlavních i vedlejších úkolů, mapu, cut-scény a samozřejmě boj.

Spider-Man vyjde 7. září 2018 exkluzivně na PS4. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama