Po Francii bude v Euro Truck Simulatoru 2 kompletní i Itálie
Euro Truck Simulator 2 Novinka Po Francii bude v Euro Truck Simulatoru 2 kompletní i Itálie

Po Francii bude v Euro Truck Simulatoru 2 kompletní i Itálie

Michal Burian

Michal Burian

16

SCS Software oznámili nové rozšíření, přinese kompletní a detailní Itálii.

Reklama

Na konci loňského roku vyšlo rozšíření Vive la France, které přineslo do Euro Truck Simulatoru 2 kompletní Francii. Pokud se vám tenhle dodatečný obsah zamlouval a toužíte po dalším, tak se dočkáte. České studio SCS Software oznámilo, že pracuje na rozšíření mapy o kompletní Itálii.

Současná verze Euro Truck Simulatoru 2 nabízí jen několik měst ze severní Itálie. Tato města dostanou bezplatnou aktualizací, aby odpovídala novému obsahu. Kousek vylepšené Itálie si tak užijí i hráči, kteří nechtějí kupovat DLC. Ostatní se mohou těšit na překrásnou Itálii s bohatou historií a moderním průmyslem.

„Naši designéři se do nové oblasti zamilovali od samotného začátku. Nová oblast nabízí mnoho různých prostředí, které je možné kombinovat. Od vysokých hor až po břehy moře, od zemědělské půdy až po divoká místa. Byl před námi náročný a nelehký úkol. Snažili jsme se, abychom do hry přenesli typické rysy Itálie, jako je silnice přes Apeniny, kde se tunely a mosty střídají s malebnými výsledy a zakřivenými úseky. Geografie Itálie nám umožnila relativně vysokou koncentraci měst a průmyslových odvětví v novém DLC,“ říkají autoři Euro Truck Simulatoru 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama