Po tříletém vývoji zrušen Titanfall Online
Titanfall Novinka Po tříletém vývoji zrušen Titanfall Online

Po tříletém vývoji zrušen Titanfall Online

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Mělo jít o free-to-play střílečku určenou pro počítače.

Reklama

Před třemi roky vedení Electronic Arts navázalo spolupráci s hlavním asijským vydavatelem her. Společnost Nexon měla v Asii spustil Titanfall Online, free-to-play střílečku určenou pro počítače. Po třech letech vývoje byl projekt zrušen. Dohodly se na tom obě strany na základě obchodního rozhodnutí. „Po mnoha úvahách jsme došli k názoru, že přerozdělení financí na vývoj jiného projektu bude pro firmu lepší,“ uvedl zástupce Nexonu pro Kotaku.

Titanfall Online byl oznámen v prosinci 2016. Podle dostupných informací byl ve vývoji více než tři roky a vývojáři spolupracovali i se studiem Respawn, které za původním Titanfall (i Titanfall 2) stojí. Vybraná hrstka hráčů měla mít možnost si Titanfall Online vyzkoušet, názory na hru byly dost rozporuplné a možná projektu zlomil vaz i stále větší zájem o Battle Royale.

Připomeňme, že studio Respawn je v současné době zaneprázdněno vývojem nového Star Wars titulu s názvem Star Wars Jedi: Fallen Order. Jde o singleplayerovou akční adventuru vyprávějící vlastní příběh o přeživším učedníkovi Jedi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama