Počet hráčů Kingdom Come: Deliverance klesl o 95 %
KC: Deliverance Novinka Počet hráčů Kingdom Come: Deliverance klesl o 95 %

Počet hráčů Kingdom Come: Deliverance klesl o 95 %

Michal Burian

Michal Burian

63
Platformy Windows PC

Aktualizace: Dan Vávra reaguje na pokles hráčů a uvádí vše na pravou míru.

Reklama

Aktualizace: Včera jsme vás informovali o zprávě webu GitHyp, který uváděl, že Kingdom Come: Deliverance zažívá dramatický pokles hráčů, o 95 procent. Netrvalo dlouho a ke kauze se vyjádřil Dan Vávra. Vše uvedl na pravou míru a vysvětlil, že propady jsou zcela normální, ale zároveň vyvrátil, že by měli jen 3500 tisíc souběžných hráčů. Před dvěma dny měli 5000 hráčů a před dvěma týdny 7000 hráčů.

Na přiloženém obrázku je Kingdom Come: Deliverance v zelené křivce srovnáváno s Far Cry 5 a AC: Origins. Tyto dvě hry ovšem vyšly také na Uplay (Steam pro ně není tím hlavním) a Far Cry 5 má navíc multiplayer/kooperaci.

Původní zpráva: Středověký RPG titul Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse zažil velmi dobrý start, který netradiční hru s důrazem na realistické zpracování bez draků a magie v té době katapultoval na nejprodávanější hru na Steamu. Od února ale uběhla spousta času a podle všeho už rozsáhlé RPG hraje velmi málo hráčů.

Web GitHyp reportuje, že počet souběžně hrajících hráčů Kingdom Come: Deliverance klesl o enormních 95 %. Hru v průměru hraje 3600 hráčů, předtím to bylo v průměru 64 400 hráčů za den.

Počet hráčů Kingdom Come: Deliverance klesl o 95 %

Je normální, že počet hráčů u singleplayerových her průběžně klesá, ale v tomto případě jde o velký počet, jenž může být způsobem stavem hry, který se promítá do hodnocení. Z posledních hráčských recenzí si Kingdom Come: Deliverance odnáší smíšené názory a lidi upozorňují na velký počet chyb, které ovlivňují zážitek.

Když se podíváme na statistiky Steamu s největším počtem aktivních hráčů, tak tam Kingdom Come: Deliverance ani nenajdeme. Přitom Zaklínač 3 v seznamu nechybí (má 8 981 aktivních hráčů) a Skyrim potom 8 392 hráčů ve standardní verzi a 7 524 hráčů ve speciální edici.

Hrajete stále Kingdom Come: Deliverance?

Zdroj: IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama