Pochlubí se nový Tomb Raider multiplayerem?
Tomb Raider Novinka Pochlubí se nový Tomb Raider multiplayerem?

Pochlubí se nový Tomb Raider multiplayerem?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Od samotného oznámení bylo jasné, že bude znovuzrozená legenda především unikátním příběhovým zážitkem a o multiplayeru nepadla ani zmínka. Až doteď.

Reklama

Trochu šílený nápad přidávat do jasně singleplayerové hry dávku multiplayeru, dle zveřejněných volných pracovních pozicí ve studiu Crystal Dynamics to ale vypadá, že se hledá manažer projektu „velkého akčního titulu“.

Pokud patříte mezi fanoušky Lary, série či alespoň akčních adventur, jistě vám neuniklo naše megapreview se ždíbky debutových informací o novém Tomb Raideru. Také vám nemohlo uniknout, že se svým stylem titul blíží spíše singleplayerově zaměřeným příběhovým hrám, tudíž tam multiplayer nemá co dělat. Ano, jedná se stále o spekulaci, ale vzhledem k důležitosti titulu pochybujeme, že mají chlapíci z Crystal Dynamics paralelně rozjetý další velký projekt.

Multiplayer určitě uvítáme, ostatně otevřený ostrov s elementy parkouru a nový „survival“ styl k tomu částečně vybízí. Multiplayerový komponent by se ale v žádném případě nesměl křížit s příběhem a neměl by mu ubírat na kvalitě. Ostatně, dokážete si představit multiplayer v thrilleru Alan Wake?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama