Podívá se Lara Croft v dalším dobrodružství do Mexika?
Rise of the Tomb Raider Novinka Podívá se Lara Croft v dalším dobrodružství do Mexika?

Podívá se Lara Croft v dalším dobrodružství do Mexika?

Michal Burian

Michal Burian

20

Pokračování Rise of the Tomb Raider by se mohlo odehrávat v „Novém Španělsku“, naznačuje nejnovější díl.

Reklama

Na konci restartu Tomb Raider z roku 2013 bylo naznačeno, že se podíváme do nějaké ruské části světa - naznačoval to anglický text napsaný v azbuce, který by se dal přeložit jako ztracené město. Nakonec jsme se letos v Rise of the Tomb Raider s Larou Croft vydali do chladné Sibiře, kde hlavní hrdinka zažila zajímavé dobrodružství (více se dočtete v naší recenzi).

Po dohrání Rise of the Tomb Raider si můžete všimnout zajímavé mapy, která naznačuje, že se v dalším dobrodružství vydáme do „Nového Španělska“, tedy Mexika. Konkrétně by mělo jít o poloostrov Yucatán, který je zakroužkován červenou fixou a stojí u něj „Location 3“. V historii to bylo centrum mayské civilizace a poté španělská kolonie.

Je více než jasné, že Crystal Dynamics nám naznačují, co dalšího můžeme u série Tomb Raider čekat. Nové dobrodružství by mohlo vyjít za dva roky.

Připomeňme, že Rise of the Tomb Raider vyšlo ve světě včera ve verzích pro Xbox One a Xbox 360. Česká republika a Slovensko se hry dočká v pátek. PC verze bude následovat na jaře 2016 a PlayStation 4 verze koncem roku 2016, z důvodu časové exkluzivity, kterou si zaplatil Microsoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama