Podívejte se, jak Horizon Forbidden West vypadalo dva roky před vydáním
Horizon Forbidden West: Burning Shores Novinka Podívejte se, jak Horizon Forbidden West vypadalo dva roky před vydáním

Podívejte se, jak Horizon Forbidden West vypadalo dva roky před vydáním

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Unikly gameplay záběry z rané alfa verze.

Reklama

Akční adventura Horizon Forbidden West od vývojářů ze studia Guerrilla Games se zařadila mezi nejvýraznější tituly uplynulého roku. Hra však minimálně v rámci jednotlivých oceněních za nejlepší titul roku zůstala lehce ve stínu Elden Ringu a God of War Ragnarök.

Díky nově uniklým záběrům z alfa verze, se můžete podívat na to, jak hra vypadala zhruba 2 roky před svým vydáním. Přiložené materiály pocházejí z verze pro PlayStation 4 a ukazují příběhové animace i samotný gameplay. Ačkoli z podobného úniku vývojáři nadšení asi nebudou, tak se jedná o zajímavý vhled do rané verze jedné z nejlepších her loňského roku.

Níže se můžete podívat na trojici samostatných videí. Zbylé části několik posledních dnů v pravidelných intervalech zveřejňuje na Youtube uživatel s přezdívkou Robby JVC. Na akci The Game Awards jsme se dozvěděli, že se Horizon Forbidden West 19. dubna dočká příběhového rozšíření s názvem Burning Shores. Toto DLC ale bude na rozdíl od základní hry k dispozici pouze hráčům konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama