Podívejte se, jak se vytvářelo Trine 4 v novém videu
Trine 4: The Nightmare Prince Novinka Podívejte se, jak se vytvářelo Trine 4 v novém videu

Podívejte se, jak se vytvářelo Trine 4 v novém videu

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Oblíbená kooperační série Trine se nám na podzim vrací ve svém čtvrtém díle a vývojáři se nám pochlubili svým „Making Of“ videem.

Reklama

Série Trine je s námi již od roku 2009, kdy svojí hratelností a překrásnou dynamikou světa okouzlila nejen herní novináře ale i hráče po celém světě. Tato plošinovka, kterou si můžete skvěle užít jako hráč samotář, tak i s přáteli po vašem boku, získala hned dvojici pokračování. Ačkoliv druhý příběh kouzelníka Amadea, zlodějky Zoy a rytíře Pontiuse navázal na úspěchy prvního dílu, třetí pokračování již takové nadšení nesklízelo. To především kvůli experimentům od vývojářů z finského studia Frozenbyte, kdy hře tak typické 2.5D prostředí muselo dat přednost kompletním třem dimenzím.

To vše se ale snaží napravit v blížícím se Trine 4: The Nightmare Prince. Jak sami vývojáři ve videu zmiňují, jejich cílem je vrátit se k původním nápadům a hratelnosti prvních dvou her. Vše pak vytvořit mnohem větší, lepší a krásnější. „Chceme udělat ten nejkompletnější Trine vůbec,“ říká Joel Kinnunen, viceprezident společnosti Frozenbyte. Zároveň nám také představují Trine: Ultimate Collection, která zabalí všechny hry z této série do jednoho balení.

Trine 4: The Nightmare Prince vychází letos na podzim na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama