Podívejte se na BioShock Infinite pro PS4 a Xbox One
Novinka Podívejte se na BioShock Infinite pro PS4 a Xbox One

Podívejte se na BioShock Infinite pro PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

6

Návštěva létajícího města v BioShock: The Collection.

Reklama

Už se nám to blíží, 16. září letošního roku vyjde BioShock: The Collection na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Kolekce zahrne všechny tři díly této série. V minulých videích jsme se podívali do podmořského světa Rapture, dnes nás konečně čeká prohlídka létajícího města v BioShock Infinite.

Columbia se od poslední návštěvy moc nezměnila, což jde ruku v ruce s potvrzenou informací, že se PC verze bude prodávat pouze digitálně, protože zahrne jen první dva díly. Infinite tak zůstane nedotčen, a to z důvodu, že po vizuální stránce se už nyní rovná tomu, co umožní současné konzole, a na moderních PC běží při vysokém nastavení naprosto plynule.

BioShock Infinite na konzolích PS4 a Xbox One budou doprovázet přídavky Burial at Sea (obě části), Clash in the Clouds a Columbia's Finest Pack. V případě BioShocku 2 nebude chybět Minerva's Den ani Protector Trials, zato ale bude chybět multiplayer. Kolekce zahrne také sérii videí s názvem Director’s Commentary: Imagining BioShock, zahrnující komentář otce BioShocku Kena Levina a Shawna Robertsona, vedoucího tvorby animací v BioShocku a BioShocku Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama