Fortnite Novinka Podívejte se na epický event „The End“ ve Fortnite

Podívejte se na epický event „The End“ ve Fortnite

Dominik Tománek

Dominik Tománek

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS

Potvrdil se The Foundation jako The Rock.

Reklama

Fáze Chapter 2 v oblíbené hře Fortnite ukončil svůj cyklus událostí s příhodným názvem „The End“. Nástupcem bude Chapter 3, o které se v posledních dnech a hodinách objevilo velké množství uniklých informací. A to i přestože Epic Games požádali dva největší leakery o spolupráci a nedávání obsahu na internet, ti s tím sice souhlasili, ale i tak se nedávno na TikTok objevil kus traileru a mapy z Chapter 3. Teď dokonce unikl celý trailer v polštině. Trochu hořkosladce však od samotného Epicu, který omylem umístil celý trailer na Battle Pass v Chapter 3 na internet dříve. A právě z něj se dalo mnohé vyčíst. Článek o novinkách teprve připravujeme, protože nevíme, kdy Chapter 3 začne. Během eventu se však potvrdily spekulace o tom, že The Foundation je ve skutečnosti The Rock a nová mapa bude vytvořena z otočení té staré.

Podívejte se na epický event „The End“ ve Fortnite

Trailer ani event neprozradili, kdy přesně bude Fortnite Chapter 3 k dispozici. Výpadek s černou dírou mezi Chapter 1 a 2 trval téměř dva dny - doufejme, že na přehoupnutí se na nový ostrov v Chapter 3 nebudeme muset čekat tak dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama