Podívejte se na fotky a videa prototypu Steam Machine přímo od testerů
Novinka Podívejte se na fotky a videa prototypu Steam Machine přímo od testerů

Podívejte se na fotky a videa prototypu Steam Machine přímo od testerů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

72

Valve už rozeslalo prototypy jejich Steam Machine tří stům vybraných testerů. Někteří z nich se už stihli podělit o fotografie balení nebo o video z hraní.

Reklama

Valve konečně rozeslalo prototypy svého Steam Machine třem stům testerů, kteří byli vybráni pomocí speciálního formuláře na Steamu (vzhledem k časovým a právním problémům se nakonec testeři museli vybrat jen z řad občanů USA). Už dříve přitom Valve řeklo, že testeři mají svolení sdílet své zážitky i obrazové materiály. A tak se také děje.

Jeden ze šťastlivců zveřejnil 20 fotografií ukazujících balení, detailní pohled na samotný přístroj, přiloženou příručku i na Steam ovladač. Další tester ukazuje totéž ve svém videu a navíc zveřejnil i druhé video ukazující start přístroje a testování ovladače na titulu Don't Starve.

Nezapomínejte však, že jde stále o prototyp. Finální design Steam Machine od Valve se ve výsledku může ještě lišit. I ovladač není definitivní, jeho finální verze bude bezdrátová a v prostřední části bude dotykový displej.

Fotografie najdete zde.

Videa

PS: Steam Machine bedlivě sleduje např. fanstránka ValveTime.net, která jednou za čas upozorní na zajímavosti na svém Twitteru. Pokud díky ní nebo jiným zdrojům narazíme na další zajímavé materiály, i o nich se vás pokusíme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama