Podívejte se na nové screenshoty z vývoje Take On Mars: Expedition One
Take On Mars Novinka Podívejte se na nové screenshoty z vývoje Take On Mars: Expedition One

Podívejte se na nové screenshoty z vývoje Take On Mars: Expedition One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Screenshoty z vývojářské verze hry ukazují pojízdnou laboratoř, buginu, přistávací modul, plavání a mapu surovin.

Reklama

Část velké (a bezplatné) aktualizace Expedition One, se kterou dostaneme možnost zkoumat Mars s lidskou posádkou, už v Take On Mars pár týdnů je. V editoru a vybraných scénářích si můžete pohrávat s postavou marsonauta, s několika typy budov, buginou, vodními plochami nebo s 3D tiskárnou, která produkuje bloky na stavbu budov. To ale rozhodně není vše, čím se nakonec Expedition One pochlubí.

Nové screenshoty, které zveřejnil vedoucí projektu Martin Melichárek na Steamu, ukazují další rozšíření celého konceptu, o kterém už částečně byla řeč v nedávné reportáži z kanceláří Bohemia Interactive.

Na většině obrázků můžete vidět pojízdnou laboratoř v podobě velkého monstra se šesti koly, které má navíc slušně zpracovaný interiér a dokáže si poradit prakticky s každou překážkou na cestě. Pohyb v jeho interiéru je také fyzikálně simulovaný, takže je možné se v jeho útrobách pohybovat i za jízdy.

Nechybí ale ani lehká průzkumná bugina a přistávací modul, který má uvnitř tři podlaží - nákladový prostor, ubytovací prostory a skladiště. Zajímavě působí také vizuální mapa nalezišť surovin, ukázka funkčního potápění a přepracovaný a plně animovaný model 3D tiskárny. Model, který je ve hře nyní, totiž rozhodně není konečný.

Připomínáme, že finální verze Expedition One, která znamená i dokončení celého Take On Mars, by měla vyjít ještě během letošního léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama