Podívejte se na nový trailer ke hře PARANOID
Paranoid Článek Podívejte se na nový trailer ke hře PARANOID

Podívejte se na nový trailer ke hře PARANOID

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy Windows PC

Nový trailer od tvůrců poněkud vlažně přijaté hry Agony nám představí příběh jednoho pokoje.

Reklama

Madmind Studio, tým stojící za hororem Agony, vypustil do světa nový trailer pro jejich nadcházející titul PARANOID. PARANOID je popisován jako survival horor, kombinující hluboký, psychologický příběh s dynamickou a brutální hratelností. Alespoň tak o něm mluví samotní autoři.

Hra slibuje dynamický a brutální soubojový systém, neustálý vnitřní souboj mezi tím co je pouhá paranoia a co už je skutečná realita, děsivé nepřátelé, herní mechaniky spojené se závislostí na drogách, hlubokou zápletku kombinující psychologický horor, akci a přežívání, znepokojivou atmosféru vytvořenou na základě surrealismu a zkušeností s psychózou a hned tři různé konce, kterých můžete dosáhnout na základě stylu vašeho herního průchodu.

Musíme uznat, že to vypadá velice zajímavě, na druhou stranu Agony na papíře také dokázalo zaujmout a ve finále jsme si odnesli jen opravdu slabý zážitek. Madmind Studio však kromě hry PARANOID tvoří ještě spin-off ke hře Agony s názvem Succubus. Nám tedy nezbývá než doufat, že obě nadcházející hry nám přinesou větší zábavu než podprůměrné Agony.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama