Podívejte se na obsah sběratelské edice Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Podívejte se na obsah sběratelské edice Zaklínače 3

Podívejte se na obsah sběratelské edice Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

140

CD Projekt konečně odhalil obsah sběratelské edice. Najdeme v ní sošku, medailon, artbook a steelbook, plus obsah klasické edice.

Reklama

Asi nebudu daleko od pravdy, když prohlásím, že pro mnoho sběratelů a fanoušků je sběratelská edice Zaklínače 3 něco jako nejvyšší a nejvytouženější meta. Alespoň se to zdálo podle mnoha očekávání.

Sběratelská edice třetího Zaklínače myslím nakonec nezklamala. Dominuje jí ručně malovaná soška Geralta bojujícího s Gryfem, dále v ní najdeme medailon, artbook o 200 stranách a steelbook. CD Projekt se zjevně dal na cestu kvality místo kvantity. Tedy, alespoň v to doufám.

Pokud si na sběratelskou brousíte zuby, připravte se nicméně na to, že vaše peněženky zapláčou. V tuto chvíli se hovoří o ceně této nádhery v přepočtu na naší měnu kolem 3700 Kč. V Polsku je nicméně cena stanovená na 349,99 zlotých (v přepočtu necelých 2400 Kč). Ohledně ceny tedy zatím nastal slušný guláš, takže doporučuji počkat. Rozhodně ale počítejte s tím, že bude edice drahá.

Nezapomínejme ale ani na klasickou edici. Tu jsme vlivem úniku mohli vidět už dnes odpoledne, pro jistotu ale připomínáme, že v ní najdeme kromě hry a manuálu i CD se soundtrackem, samolepky, mapu a kompendium Zaklínače.

Zatímco sběratelská edice bude limitovaná jen na předobjednávky, obsah klasické edice se ani po vydání hry nezmění. Najdete ho v každé krabičce s hrou nezávisle na platformě.

Update

Po konci konference se objevilo i zajímavé video ukazující tvorbu sošky ze sběratelské edice (díky čtenáři Marigold za upozornění).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama