Podívejte se na oficiální balení obou nových Xboxů
Novinka Podívejte se na oficiální balení obou nových Xboxů

Podívejte se na oficiální balení obou nových Xboxů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

41
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Není to ale nic pro trypofobiky.

Reklama

Ti z vás, kteří se už nemůžou dočkat příchodu nových konzolí od společnosti Microsoft, budou určitě nedočkaví z toho, jak bude vypadat oficiální balení konzolí Xbox Series X a Xbox Series S. Díky kanadskému obchodnímu webu s elektronikou The Source se na tyto balení můžeme podívat. Tato společnost totiž do svého katalogu zařadila i obrázky, které nám právě ukazují vizuální zpracování těchto balení.

Určitě si můžeme všimnout, že ono vizuální zpracování balení obou konzolí se dosti liší. Balení u Xbox Series S se zaměřuje na bílé schéma, které odpovídá samotné konzoli. Dále můžeme vidět zaměření hlavního obrázku na samotný ovladač a většinu celé jednotky. Následuje popis základních specifikací, jako je framerate 120 FPS, systém architektury Xbox Velocity Architecture a 512 GB velké SSD úložiště.

Podívejte se na oficiální balení obou nových Xboxů

V případě balení Xboxu Series X vidíme zaměření na černé schéma, přičemž hlavní obrázek se zaměřuje na větrací otvory v horní části konzole. Nutno přiznat, že pokud trpíte trypofobií, budete se asi určitě regálům, které budou Xboxy Series X vystavovat, vyhýbat. Stejně jako v případě balení u Xboxu Series S, i zde můžeme vidět popis základních specifikací. Jmenovitě se jedná o rozlišení 4K při 120 FPS, systém architektury Xbox Velocity Architecture a 1 TB SSD úložiště.

Podívejte se na oficiální balení obou nových Xboxů

Xbox Series X a Xbox Series S vychází 10. listopadu, přičemž předobjednávky startují už 22. září. Cena u Xboxu Series X činí 13 499 Kč a u Xboxu Series S potom 7 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama