Podívejte se na patnáctiminutový film z Team Fortress 2
Team Fortress 2 Novinka Podívejte se na patnáctiminutový film z Team Fortress 2

Podívejte se na patnáctiminutový film z Team Fortress 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Valve konečně vydalo patnáctiminutový snímek Expiration Day z prostředí Team Fortress 2, který byl oznámen už před dvěma lety.

Reklama

Možná si vzpomenete, že v roce 2012 Valve oznámilo tvorbu krátkého filmu z prostředí Team Fortress 2. A jak už u Valve bývá zvykem, vznik toho filmu trval docela dlouhou dobu, protože jsme se ho dočkali až nyní jako součást chystané aktualizace. Stejně jako v případě legendárního videa Meet the Pyro, s nímž Valve také nijak nepospíchalo, však čekání určitě stálo za to.

Film nazvaný Expiration Day má téměř 15 minut a vypráví příběh o tom, kterak Engineerovy teleporty způsobily, že všem devíti protagonistům zbývají tři dny života a kterak se Scout s pomocí Spye snaží zapůsobit na asistentku Miss Pauling. A protože jde o film z prostředí Team Fortress, vše je tradičně skvělým způsobem přehnané a praštěné. A mimochodem, vše bylo opět vytvořené v Source Filmmakeru.

Jak asi tušíte, znalost angličtiny je v tomto případě podmínkou, české titulky k dispozici bohužel nejsou. Pokud se ale někdo z komunity pustí do překladu, je dost možné, že časem případné titulky od komunity Valve přidá do videa. Ale to zatím berte jen jako spekulaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama