Layers of Fear Novinka Podívejte se na první ukázku z nového Layers of Fear

Podívejte se na první ukázku z nového Layers of Fear

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bloober Team odhalil nový titul.

Reklama

Hororoví specialisté ze studia Bloober Team se v posledních letech výrazně rozrostli. Vysoké ambice týmu dokazuje například letos uzavřené strategické partnerství s Konami, které si část hráčů ihned spojila s možným návratem série Silent Hill právě v podání polského týmu.

Na počátku úspěchu studia však stála hra Layers of Fear z roku 2016, která o tři roky později dostala druhý díl. A právě značka Layers of Fear se dnes dočkala oznámení nového dílu. Titul se představil ve spolupráci s IGN formou krátkého teaseru. Z ukázky je patrné, že se série vrací k malířské tématice.

Právě za malíře jsme hráli v prvním díle a pravděpodobně se do jeho kůže vžijeme i v chystaném pokračování. Zároveň jsme se dozvěděli, že hra poběží na Unreal Enginu páté generace a vyjde v průběhu příštího roku. Jelikož sami vývojáři hru zatím nazývají Layers of Fear project, můžeme o finálním názvu pouze spekulovat. Teoreticky může jít o prequel nebo remake jedničky.

„Layers of Fear byl přelomový projekt, který pomohl odstartovat náš rychlý růst a umožnil nám zkoumat další příběhy, které jsme chtěli vyprávět. Jsem opravdu rád, že se do tohoto světa nyní vracíme moudřejší a výrazně zkušenější,“ řekl CEO Bloober Teamu Piotr Babiebo.

Šéf studia si zároveň pochvaluje, že k oznámení došlo během výstavy Tokyo Games Show. Právě Japonsko totiž považováno za kolébku psychologických hororů. Babiebo závěrem dodal, že studio má kromě Layers of Fear rozpracované ještě další dva dosud neoznámené projekty. Jeden se nachází v pokročilejším stádiu vývoje a druhý aktuálně prochází fází předprodukce.

Jisté je, že se v budoucnu máme v podání Bloober Teamu na co těšit. Dosud poslední počin v podobě hry The Medium nedopadl i přes určité nedostatky špatně.

Podívejte se na první ukázku z nového Layers of Fear
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama