Podívejte se na skvělý mód pro GTA IV - Nejnovější verze
Grand Theft Auto Novinka Podívejte se na skvělý mód pro GTA IV - Nejnovější verze

Podívejte se na skvělý mód pro GTA IV - Nejnovější verze

Michal Maliarov

Michal Maliarov

69

<strong>AKTUALIZACE #2 - Nová verze + trailer. </strong>GTA IV už se nějakou dobu těší pozornosti moderů a my jsme se rozhodli vám ukázat jeden z nejlepších.

Reklama

Aktualizace #2: Mysleli jste si, že už máte od modařů čtvrtého GTA klid? To jste na omylu. Skvělý mód iCEnhancer se dočkal další verze, která vylepšuje i beztak skvělý grafický kabátek. Všechny novinky samozřejmě naleznete v nejnovějším traileru. Jen doporučujeme vypnout zvuk, pokud jsou vám uši drahé.

Aktualizace: Tvůrce módu vypustil do světa nejnovější verzi svého výtvoru, který z GTA IV dělá téměř fotorealistickou záležitost. A co že nová verze módu obsahuje? Kromě inovovaných modelů aut, ostrých textur a pěkných efektů se můžete těšit např. na Zombie survival mód (ano, opravdu), vylepšenou AI obyvatel, jež nyní mohou páchat zločiny a schopnost nosit těla. Nevěříte? Tak si to vyzkoušejte!

Jako bonus nám tento schopný klučina přikládá zbrusu nový trailer, který rozhodně nechcete minout.

Původní zpráva

Být PC hráčem se zkrátka vyplatí. Najde se totiž spousta profíků, co ze série Grand Theft Auto udělají něco víc a nejnovější díl není výjímkou. Grafický nadšenec iCEnhancer nabízí zbrusu nový mód, který do PC verze přidává textury ve vysokém rozlišení a tunu nádherných efektů počasí i města samotného.

Ve videích můžete vidět celkové představení módu, prostředí i jeho jednotlivých položek, jako jsou textury, animované mraky, vylepšené efekty počasí a lepší shadery. O licencovaných vozech ani nemluvě. Pokud si tak chcete nové a lepší GTA IV užít, než dorazí pravý následovník, připravte si dostatečně výkonnou sestavu a stahujte tento i mnoho jiných módů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama