Podívejte se na srovnání The Last of Us seriálu a hry
Filmy/Seriály The Last of Us Novinka Podívejte se na srovnání The Last of Us seriálu a hry

Podívejte se na srovnání The Last of Us seriálu a hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Seriál by mohl být věrnější, než si možná myslíte.

Reklama

V pondělí jsme se dočkali zveřejnění první plnohodnotné ukázky z připravovaného seriálu na motivy herní série The Last of Us. Premiérový teaser trailer se bezprostředně po zveřejnění stal terčem četných diskuzí a rozborů, které byly brzy doplněny zajímavými porovnávacími videi.

Ty se zabývají především tím, jak moc se seriál blíží, nebo naopak oddaluje od herní předlohy, což je něco, co bude velkou část hráčů a fanoušků série jistě zajímat.

Níže přiložené sestřihy porovnávají jednotlivé scény ze zmíněného seriálového traileru s obdobnými pasážemi ze hry. Jednotlivá videa se věnují postavám, prostředí i různým detailům, které naznačují, že by seriál mohl být hrám věrnější, než se možná na první pohled může zdát.

Video z kanálu ElAnalistaDeBits například upozorňuje na takové drobnosti, jako jsou identické boty Ellie, Joelovy hodinky nebo zranění Marlene. Porovnání od uživatelů Cycu1 a Speclizer se naproti tomu zaměřují především na vzhled jednotlivých postav. S dalším povedeným srovnáním přišly i kanály GameXplain a IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama