Novinka Podívejte se na ukázku nové sezóny pro Rainbow Six Siege

Podívejte se na ukázku nové sezóny pro Rainbow Six Siege

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další zásahová akce odstartuje už příští měsíc.

Reklama

Jen málo stříleček se může chlubit tak stabilní fanouškovskou základnou jako Rainbow Six Siege. Stejně tak jen hrstka má možnost přijít s tím, že je aktualizována stejně aktivně jako tato oblíbená FPS, s níž udělal Ubisoft díru do světa. Už za dva týdny do ní dorazí nová sezóna Solar Raid, v jejímž rámci se můžete těšit na hromadu změn. Jak už to tak bývá, jednou z novinek se stane přinesení nového operátora.

Solis je obránkyní, která bude v Rainbow Six Siege schopná detekovat po nasazení speciálních brýlí všechna elektronická zařízení. Za pomoci druhé dovednosti je může ukázat všechna svému týmu, čímž může přispět k neúspěchu nepřátelského útoku. Ve výstroji této operátorky najdete oblíbený automat FN P90, brokovnici ITA12L a samozřejmě obránci tolik oblíbený samopal. Celkově se očividně bude jednat o postavu schopnou slušně zavařit.

Podívejte se na ukázku nové sezóny pro Rainbow Six Siege

Další novinkou se v Rainbow Six Siege stane mapa Nighthaven Labs, která vás vezme do výzkumného zařízení nabízejícího v jednom patře klasické kanceláře, zatímco níže je možné nalézt laboratorní prostory. Nalézt v této destinaci půjde podle tvůrců řadu přístupových bodů, takže nebude úplně snadné se tu bránit. Opravdu zásadní inovací má být vedle čerstvé lokace přidání crossplay mezi konzolemi Xbox a PlayStation. PC je a zřejmě stále bude mimo hru. Všechny platformy však mají disponovat cross progresem, takže ať budete hrát kdekoliv, můžete se těšit na vývoj svého účtu se vším, co to obnáší.

Krom hratelnost značně definujících novinek, se dočkáte také kosmetické úpravy pro Ianu, jenž z ní udělá hrdinku z Nier Automata, různých menších zdokonalení formujících podobu hratelnosti, nebo připravovaných hodnocených zápasů Ranked 2.0. Ty stejně jako zbytek obsahu do hry doputují 6. prosince 2023 na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama