Podívejte se v pohybu na filmovou akci The Quiet Man s neslyšícím hrdinou
The Quiet Man Novinka Podívejte se v pohybu na filmovou akci The Quiet Man s neslyšícím hrdinou

Podívejte se v pohybu na filmovou akci The Quiet Man s neslyšícím hrdinou

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na nové značce pracují autoři původního Prey.

Reklama

Před dvěma měsíci byla na E3 v Los Angeles z čista jasna oznámena nová hra od autorů původního Prey (toho z roku 2006). Jmenuje se a The Quiet Man a popis hry je hodně zajímavý. Vydavatelská společnost Square Enix, která nad novou značkou drží ochranou ruku, tvrdí, že jde o filmovou akci s dokonaleným příběhem. Ten si užijeme v akčních pasážích a prostřednictvím propracovaných a realistických filmových pasáží. Celá hra se odehraje během jedné jediné noci a sledovat bude hlavního hrdinu Dana. Ten je neslyšící, přesto je před ním velmi těžký a podle všeho i nebezpečný úkol.

Dnes o hře víme konečně více informací. Na internetu se objevila nahrávka z prezentované demoverze. Po zhlédnutí si odnáším rozporuplné pocity. Před vývojáři je ještě spousta práce. Filmová část vypadá vcelku kvalitně, ale v té herní často zlobí kamera. Navíc hráči si budou dost dlouho zvykat na to, že zvyky jsou slyšet především ve filmečcích, zatímco během hraní toho moc neuslyšíte, z důvodu, že hlavní hrdina je neslyšící. Když už se dostaneme k ovládání, budeme často někoho mlátit, případně pátrat po stopách.

The Quiet Man nemá stanovené datum vydání. Hra je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více informací se očekává za necelé dva týdny na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Zdroj: dsogaming.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama