Podivné omezení u Windows Store verze nových Call of Duty
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Podivné omezení u Windows Store verze nových Call of Duty

Podivné omezení u Windows Store verze nových Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

53

Hráči Windows Store verze nemohou hrát proti těm, co mají hru koupenou na Steamu.

Reklama

Tohle je hodně zvláštní, nečekané a dost překvapivé. Jsem si jist, že spoustu hráčů to může nemile překvapit a šokovat. Activision na svých stránkách určených pro podporu varuje, že hráči vlastnící Windows Store verzi Call of Duty: Infinite Warfare nebo Call of Duty: Modern Warfare Remastered si nezahrají proti hráčům vlastnící hry na Steamu.

Tyhle verze mezi sebou nespolupracují, nesdílí stejné servery. Může se lehce stát, že si budete chtít zahrát s kamarádem kooperaci, jenomže vy budete mít klasickou Steam verzi a on hru z Windows Store. A problém je na světě.

Zároveň s tím se nabízí otázka, jak to vůbec bude v multiplayeru vypadat. Osobně neočekávám, že by si nové díly Call of Duty koupilo velké procento hráčů na Windows Store. Nedivil bych se tak, kdyby měli tihle hráči problém se k někomu připojit, respektive najít hráče.

Na stránkách se dále dočteme, že Call of Duty: Infinite Warfare a Call of Duty: Modern Warfare Remastered nepodporují program Play Anywhere od Microsoftu. Jinými slovy, že s Windows 10 verzí nezískáte i tu pro Xbox One, případně, že s Windows 10 verzí si nezahrajete proti hráčům na Xboxu One. To se ostatně ani neočekávalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama